ZAT 25 MEI

Mildlife

Progressieve rock, jazz fusion of psychedelische disco zijn maar enkele benamingen die al de revue passeerden, maar hopeloos tekortschieten. Zelf beschrijven we hen het liefst als de liefdesbaby van Herbie Hancock en Tame Impala. Oordeel vooral zelf!

CONCERTZAAL // 19u30
VVK: € 11
ADK: € 14

FACEBOOK

tickets
ZON 26 MEI

Zondagsdraaiers #33 DJ Kapitein Callipo
Ole Mahieu verlost je op deze verkiezingsdag van de eventueel opgelopen kiespijn met een verrassende laid back avond.
CAFÉ // 19U00


FACEBOOK

MAA 27 MEI

Manu Louis

Manu Louis tovert ieder optreden om tot een geïmproviseerde discotheek die het publiek doet dansen.

CAFÉ // 20u30


FACEBOOK

ZON 2 JUN

ZONDAGSDRAAIER #34: DJ CRAZY RABBIT

Het is ondertussen al meer dan 30 jaar geleden dat Guy Haillez de Gentse bruine kroegen afdweilde met zijn mobiele discotheek. Een terugblik naar de tijd van de psychedelic rock, soul, disco en blues.

CAFÉ // 19U00


FACEBOOK

MA 3 JUN

MARQUITO & EMRE

Aangestoken door elkaars animo en met smetteloze techniek, brengen deze 2 gitaarvirtuozen flamenco van topniveau.

CAFÉ // 20U00


FACEBOOK

ZON 9 JUN

ZONDAGSDRAAIER #35: DJ SERGE

Hij viert dit jaar zijn 30 jaar achter de knoppen. Vooraleer hij het grote podium van het plein opstapt tijdens de GF halen we hem nog even binnen omwille van zijn brede muzieksmaak.

CAFÉ // 19U00


FACEBOOK

MA 10 JUN

STRATJEE

Stratjee is het gloednieuwe project van Pedro Hoeracius (keys & composities). Zwalpend tussen het Gentse levenslied, Franse chanson en wat geflirt met Jazz en Blues met teksten die zowel grappig als ontroerend zijn, wordt hij hierin geflankeerd door Ben Benito (blazer) en Veronique Thienpont (double base).

CAFÉ // 20U00


FACEBOOK

WOE 12 JUN

WENDI OSTIR: AKOESTISCH CONCERT

Ze zingt eigen nummers als intense Nederlandstalige verhalen op akoestische en elektronische muziek. Eerlijke, confronterende teksten geven de mens, en haar muizenissen, gehoor. Ze ontwapent en beroert.

CAFÉ // 20U00


FACEBOOK

VRIJ 14 JUN

MAATJESAVOND

De maatjes kuisploeg staat klaar! Zij serveren heerlijke maatjes en een borrel in het Trefpunt café. Inschrijven op voorhand!

CAFÉ // 19U00
VVK: € 6


FACEBOOK

ZON 16 JUN

ZONDAGSDRAAIER #36: DJ PAVEL SOUVANDJIEV

Deze nieuwkomer brengt een feel good sfeer van wereldmuziek en world beat.

CAFÉ // 19u00


FACEBOOK

MA 17 JUN

ROBERTO DE OLIVEIRA TRIO

Een Braziliaanse multi-instrumentalist speelt trombone, cavaco, mandoline en brengt choro and samba van de bovenste plank. Fiesta Brasileira!

CAFÉ // 20u30


FACEBOOK

WOE 19 JUN

MUZIKALE TIJDSREIS MET COENRAED DEWAELE

Coenraed neemt je mee door alle hoogtepunten van de muziekgeschiedenis. Alle genres komen aan bod. Een reis door de tijd die je niet wil missen!

CAFÉ // 19U00


FACEBOOK

ZON 23 JUN

ZONDAGSDRAAIER #37: DJ VIC

Sing your song-writer is de rode draad doorheen de avond. Speciale aandacht over alle landsgrenzen heen voor de eenzaten die woorden en poëzie tot een prachtige song smeden.

CAFÉ // 19U00


FACEBOOK

MA 24 JUN

THE BOAT BAND

In wisselende bezettingen experimenteert de groep met een repertoire dat deels bestaat uit eigen werk en eigenwijze bewerkingen van muziek uit de thuislanden van de muzikanten met migratie achtergrond.

CAFÉ // 20u30


FACEBOOK

DON 27 JUN

SWING AND FOLKS MEET

Onder stimulans van Trefpunt slaan Boombal en LouisLou de handen in elkaar om het beste van beide werelden te delen. Hiervoor stellen we een unieke band samen, onder leiding van Tom Theuns, waarbij folk- en swingmuzikanten zich verenigen.

CONCERTZAAL // 20U00
VVK: € 10


FACEBOOK

ZON 30 JUN

ZONDAGDRAAIER #38: DJ’S MARGRITTE & BELLE JEANNE

Nee, geen 2 meisjes op het strand, Margot De Ridder en Evelyne Beaujean brengen een verrassende Dj set hebben ze ons vertelt.

CAFÉ // 19U00


FACEBOOK

MA 1 JUL

ABOUBAKAR TRAORE / BALIMA FOLY

Mandingo muziek, kamelé n’goni, percussie, jazz, funk, Burkina-Faso, Bobo-Dioulasso, djembe en balafon zijn slechts enkele trefwoorden die het concert beschrijven. Het ontdekken waard!  

CAFÉ // 20u30


FACEBOOK

ZON 7 JUL

ZONDAGSDRAAIER #39 : DJ PACHA

We zetten onze café ramen open want binnen hangt een blije zomerse sfeer van salsa en latin music. De terrasgasten kunnen meegenieten.

CAFÉ // 19u00


FACEBOOK

MA 8 JUL

LE FLAMAND

Kurt Vanhengeler, onder de artiestennaam Le Flamand, brengt overwegend eigen Franstalig werk. Samen met Eric Davids (toetsen), Dany Daino (gitaar), ‘Basbeest’ Roman Korolik en de Duitse accordeonvirtuoos Alfred Krauss, serveert hij u een eigenzinnige mix van pop, folk en klassiek chanson.

CAFÉ // 20u30


FACEBOOK

ZON 14 JUL

ZONDAGSDRAAIER #40 : DJ’S JEUNE ET CON

Op deze quatorze juillet sluiten we het zondagsdraaiersseizoen af in stijl. Wim Beddegenoodts en Justine De Graeve overdonderen u met Franse chansons en ballades.

CAFÉ // 19u00


FACEBOOK