DON 24 OKT

LARSSEN + JARVIN

JARVIN is een jong en fris project ontstaan rond de Gentse producer Jasper Boeur. Met elektronisch getinte popsongs enerzijds en groovy psychedelica anderzijds breiden ze met z’n vijven een geheel aan elkaar dat alleen als apart kan worden omschreven! Met Larssen als voorprogramma.

CONCERTZAAL // 20u00
ADK: € 5

FACEBOOK

VRIJ 25 OKT

TABLAO FLAMENCO II

Tablao Flamenco met Irene Alvarez (dans), Erminia Fernandez Cordoba (zang) en Alexander Gavilan (gitaar). 

CONCERTZAAL // 20u00
ADK: € 12

FACEBOOK

MA 28 OKT

Quetzal duo

Quetzal duo brengt traditionele zuid-Mexicaanse muziek in een intieme en hoogst persoonlijke interpretatie. De Mexicaanse zangeres Sofía Díaz vertolkt dit grotendeels onbekende maar buitengewoon mooi repertoire met haar magische stem, die weinigen onberoerd laat. Ze wordt begeleid door gitarist Jasper De Kind, die een klassieke scholing combineert met invloeden uit jazz, flamenco en andere wereldmuziek, volledig afgestemd op Sofía’s diepgaande en gevoelige zang.

 

CAFE // 20u30


FACEBOOK

MA 4 NOV

Meander

Met een warm en eigen geluid maakt Meander Nederlandstalige muziek die niemand onberoerd laat. Niet zomaar liedteksten, maar verhalen over het leven met zijn fragiele en iets ruwere kanten. Nummers met een bitterzoet randje waarin telkens weer iets nieuws te ontdekken is.

CAFE // 20u30


FACEBOOK

WOE 6 NOV

DUB TRIO

De topband uit New York komt hun nieuwe plaat: ‘’The Shape of Dub To Come’ voorstellen. We kennen Joe Tomino (drum), DP Holmes (gitaar) en Stu Brooks (bas) onder andere als de backing band van Mike Patton’s Peeping Tom en als studiomuzikanten van Lady Gaga.

CONCERTZAAL // 20u00
VVK: € 10
ADK: € 15

FACEBOOK

tickets
MA 11 NOV

Iris penning

De jonge Nederlandse singer-songwriter heeft de Nekka-wedstrijd gewonnen en maakt eigenwijze, poëtische pop. Eerder dit jaar bracht ze met ‘Liever vieze voeten’, een ijzersterk derde album uit.

CAFE // 20u30


FACEBOOK

DI 12 NOV

Bright lights sessions #5

met Arne Leurentop (And They Spoke In Anthems), Astrid Creve (Mòs Ensemble, Belcirque), Kapinga Gysel, Laura Cortese & The Dance Cards (USA/BE), Matt Watts Group (Matt Watts Group) en Sophia Ammann (Little Dots, Ansatz der Maschine).

Een concert-en smeltkroesplek waar de crème van onze songwriterscene samen kan spelen, zingen, nieuwe muziek kan testen en elkaars nummers magie kan inblazen.

CONCERTZAAL // 20u30
ADK: € 8

FACEBOOK

MA 18 NOV

Siebe Palmen

Verhalende Nederlandstalige liedjes waarin pop en kleinkunst harmonieus samengaan. Enkel uitgerust met een heldere, trefzekere stem (zonder het rauwe randje te schuwen) en zijn gitaar doet hij iets bijzonders met het publiek: hij zet ze aan het denken en laat ze vergeten tegelijk.

CAFE // 20u30


FACEBOOK

MA 25 NOV

Tenorin

In zijn nieuwe project laat Joachim Gys zich inspireren door onder andere worldbeat, dub en Nederlandstalige poëzie en creëert zo een geheel eigen en vernieuwende stijl. Echo’s van Balkan Beat Box, Tinariwen en zelfs Hugo Claus zorgen voor een ongehoorde trip die aan de ribben blijft plakken. Verwacht je aan een symbiose van taal en muziek: vette riffs, groovy solo’s en poëtische teksten.

CAFE // 20u30


FACEBOOK