ZAT 23 FEB

FONKEY KONG

Fonkey Kong is een muzikale trip langsheen de funk van James Brown, Stevie Wonder, The Commodores, Anastacia, Kool & The Gang, Jamiroquai… ‘coz There ain’t no party like a Fonkey Kong Party.

CONCERTZAAL // 20u00
VVK: € 5
ADK: € 5

FACEBOOK

ZON 24 FEB

ANGELO DU AUGUSTINE

Singer-songwriter Angelo De Augustine komt uit Thousand Oaks, L.A. Zijn tweede album Swim Inside The Moon (opgenomen in zijn badkuip) kwam in de zomer van 2017 uit op Asthmatic Kitty Records, label van niemand minder dan lo-fi indiegod Sufjan Stevens. Intieme, rauwe songs van een tragische schoonheid, daar is hij meester in!

CONCERTZAAL // 19u30
VVK: € 12
ADK: € 15

FACEBOOK

tickets
ZON 24 FEB

ZONDAGSDRAAIERS #20 DOLLY

Dol van vreugde sluiten wij deze madammen maand af  met Hilde Oosterlinck: een avondje happy listening  met muziek uit de jaren 70 & 80 .

CAFÉ // 19u00


FACEBOOK

MA 25 FEB

RHIZLANE MELIH & MOUFADHEL ADHOUM

Moufadhel Adhoum is een Tunesisch oud-speler die al tientallen jaren vanuit België de wereld rond reist. Met Hijaz, met Ghalia Benali, Maak Spirit en vele andere, en nu met de Marokkaanse zangeres uit Parijs Rhizlane Melih. Samen brengen ze Arabische klassiekers en composities van Moufadhel.

CAFÉ // 20u30


FACEBOOK

WOE 27 FEB

VOLTREFFER #1: YOUFF & OLD PAINLESS

Voltreffer is een nieuw maandelijks concept voor jonge, beloftevolle bands. Voor de eerste editie gaan we meteen hard en laten we toekomstige noise legende Youff je omverblazen met hun fantastische sound. Voorprogramma wordt gebracht door Old painless.

CONCERTZAAL // 20u00
ADK: € 3

FACEBOOK

ZON 3 MRT

ZONDAGSDRAAIERS #21 DANSENDE BEREN

Krokussen alom, ze brengen u een bijna lente gevoel. Tijd om de dansende beer in u los te laten. Niels Bruwier zorgt met zijn collectie alternatieve rock en pop alvast voor een beire stemming .

CAFE // 19u00


FACEBOOK

MA 4 MRT

BROES

Een kwintet uit Gent met composities doorspekt met elementen uit gipsy jazz, balkan, folk en latin. Dansbare en energieke feelgoodmuziek met ruimte voor improvisaties, dat is het handelsmerk van Broes.

CAFE // 20u30


FACEBOOK

DIN 5 MAART

FORNET

Het Limburgse vijftal Fornet flirt met krautinvloeden en showt driftige grooves. De postpunk band staat gekend voor hun onrustige gitaar op de voorgrond en onbevreesde ritmes. Met SERGEANT als het voorprogramma.

CONCERTZAAL // 19u30
VVK: € 9
ADK: € 12

FACEBOOK

tickets
WOE 6 MRT

ONVERSTERKT nodigt uit: Op den Bots

ONVERSTERKT biedt iedere eerste woensdag van de maand een akoestische concert aan, met aansluitend jam.

Bots Leonard meert met zijn catamaran aan in Gent en hij neemt goed volk mee. Een bruisend kwintet speelt old style New Orleans tot hot jazz.

CAFE // 20u30


FACEBOOK

DON 7 MRT

Danny Blue And The Old Socks

De vier Antwerpenaren van negentien maken frisse, aanstekelijke gitaarpop, naar eigen zeggen ‘lo-fi indie uptempo tropical bikini-rock’. Met Budget Trash als het voorprogramma. 

CONCERTZAAL // 20u00
VVK: € 10
ADK: € 13

FACEBOOK

tickets
ZAT 9 MRT

Madison McFerrin

Madison McFerrin combineert funk, soul, jazz en R&B en maakt a capella terug cool. Pitchfork deelt haar in bij hun categorie ‘Rising’.

CONCERTZAAL // 19u30
VVK: € 12
ADK: € 15

FACEBOOK

tickets
ZON 10 MRT

Zondagsdraaiers #22 NOISY NEIGHBOURS

We gaan terug in de tijd met nostalgische muziek uit de jaren 70 & 80. Ian Gyselinck & Johan Brutsaert zijn jullie trouwe dienaars.

CAFE // 19u00


FACEBOOK

ZON 10 MRT

Boombal start nieuwe lesreeks

Zeven weken lang Boombal danslessen in Trefpunt! Je hoeft geen danspartner mee te nemen. Iedereen danst met iedereen! Schrijf je in voor niveau 1 om de kneepjes van het vak te leren. Draai je als de beste mee op de Boombals? Ook voor jou zijn er danslessen bij vzw Boombal: niveau 2, 3 en 4.

CONCERTZAAL // 18u00


FACEBOOK

MA 11 MRT

JACK IN THE BOX / CD voorstelling DÉJÀ VU

Na hun EP in 2016 en de single ‘Show off’ in 2017, komt de Gentse band Jack in the Box in het najaar van 2018 met haar eerste full album ‘Déjà vu’. Daar combineert de band niet alleen kleine, mysterieuze songs maar experimenteert ook met snedige gitaren, indiepop en synths.

CAFE // 20u30


FACEBOOK

DO 14 MRT

VREEMDE TAFELS concert en walking dinner

Vreemde tafel met live muziek van NAWARIS en Palestijnse walking dinner ism. 11.11.11

NAWARIS neemt jullie mee, ondersteund door intrigerende beelden en een walking dinner, doorheen hun verhaal vol hoop, moed en liefde.

 

 

CONCERTZAAL // 20u00
VVK: € 18
ADK: € 20

FACEBOOK

tickets
VRIJ 15 MRT

Psychonaut + Desert Storm

Psychonaut is een psychedelisch post-metal collectief uit Mechelen.

Desert Storm is een keiharde moderne doom / stoner / blues-rockband uit Oxford.

CONCERTZAAL // 19u30
VVK: € 8
ADK: € 10

FACEBOOK

tickets
MA 18 MRT

The Man in Black – Johnny Cash tribute

The Man in Black trio brengt de nummers van Cash op zo’n manier dat ze vandaag nog altijd relevant zijn. Trouw aan de roots van de country, maar met de energie en kracht van rock’n roll. Johnny Cash voor de 21ste eeuw. The Man in Black trio zet zonder moeite elk café op stelten.

CAFE // 20u30


FACEBOOK