ZAT 7 SEPT

Korinthians invite A Split-Second!
Tweede keer dat de Korinthians volk inviteren en wat voor volk deze keer: de grondleggers van de Electronic Body Music en New Beat in België: A Split Second!
CONCERTZAAL // 20u00
VVK: € 14
ADK: € 18

FACEBOOK

tickets
DON 12 SEPTEMBER

Camille-Alban Spreng’s ODIL

De in Zwitserland geboren pianist Camille-Alban Spreng is sinds 2010 actief in uiteenlopende bands en projecten binnen de jazz, geïmproviseerde (elektronische) muziek, art performance en theater, op podia in heel Europa en daarbuiten.

Concertzaal // 23u00
VVK: € gratis


FACEBOOK

ZAT 5 OKT

The Big Bang!

Lokale bands laten horen wat ze in huis hebben. Alle sub genres van metal, hard rock, stoner rock, punk, ska, enzovoort…Als er maar stevige gitaren in zitten!

Concertzaal // 19u00


FACEBOOK

ZON 6 OKT

Tin Fingers

Antwerpse indie band Tin Fingers kende al een indrukwekkend parcours langs Pukkelpop en Rock Werchter en stelt nu een tweede plaat voor in uw favoriete concertzaal.

CONCERTZAAL // 20u00
VVK: € 13
ADK: € 16

FACEBOOK

tickets
ZAT 18 OKT

Green Crow Collective

Het baldadig balorkest rond zanger-gitarist Roeland Vandemoortele, die al enkele jaren imponeert op de podia, komt naar buiten met Hard Drive Error, een genadeloos groovy debuut waar je dada tegen zegt.

CONCERTZAAL // 20u00
VVK: € 12
ADK: € 15

FACEBOOK

tickets
DO 7 NOV

Beuk

Een stevige mep op je gezicht, een beuk in je ballen, maar dan met muziek … gelukkig. Snedige hardrock in ’t Nederlands. De Mens en De Kreuners, maar dan harder.

CONCERTZAAL // 20u
VVK: € 10
ADK: € 12

FACEBOOK

tickets
MA 25 NOV

WEBSTEK

Kom langs en laat je verassen! WEBSTEK maakt muziek voor alles en iedereen.

Café // 20u30
VVK: € gratis


FACEBOOK